OHC

Omega Health Coaching

Omega Health Coaching is erop gericht het lichaam aan te zetten tot een groter zelfhelend vermogen op alle niveaus.

De mens heeft van nature een zelfhelend vermogen (lichaamsintelligentie), dat probeert lichaam en geest zo gezond mogelijk te houden, zich te verdedigen en aan te passen, waardoor ziekte voorkomen of overwonnen kan worden. Hierdoor is het mogelijk te herstellen van ziekte. Als deze kracht niet ontwaakt, dan baten zelfs de beste vormen van holistische geneeswijzen niet afdoende.

Omega Health Coaching is erop gericht dit zelfhelend vermogen te stimuleren door maximaal gebruik te maken van de mind (geestkracht) en de intentiekracht (het willen genezen). Daardoor komt het lichaam in de gelegenheid zich te herstellen en zijn balans terug te vinden. Verder kan dit proces ondersteund worden met speciale remedies en audio-cd’s, die direct inwerken op de regulatiesystemen van het lichaam (Autonome ZenuwStelsel, AZS).

Ziekte is een signaal dat er iets niet in orde is.

Ons lichaam is te vergelijken met een ingewikkelde computer met diverse regelprogramma’s die voortdurend onze regelprocessen sturen, zonder dat we ons dit bewust zijn. Storingen in deze regelprogramma’s kunnen in meer of mindere mate aanleiding zijn voor lichamelijke ziekte of onbalans.

In Omega Health Coaching wordt via een combinatie van technieken uit acupunctuur, chakratherapie en andere natuurgeneeswijzen het autonome zenuwstelsel (AZS) aangezet om het immuunsysteem zo efficiënt en effectief mogelijk te laten functioneren. Verder wordt het lichaam aangezet tot ontgiften en regeneratie.

Omega Health Coaching is uitermate effectief en succesvol bij pijnbehandeling, lichamelijke en psychosomatische klachten, zoals bijvoorbeeld allergieën, stress, fobieën, infecties, parasieten en vermoeidheid.

Geïnteresseerd in een behandeling OMEGA?

<